Skip to content
Tomarp utan Linneor version 2

Tomarps Kungsgårds Vänner

En fristående vänförening till Tomarps Kungsgård
Om föreningen

Vi stöder verksamheten samt har som mål att bevara och utveckla kungsgården som en öppen och historisk plats och kulturskatt i Skåne.

Vi svarar bland annat för inbjudningar till vernissage, hjälper till med servering och olika marknadsföringsaktiviteter som t ex att medverka vid framtagning och spridning av trycksaker och att skaffa sponsorer. Vi välkomnar fler medlemmar.

Som medlem stödjer Du verksamheten och hjälper till att göra Kungsgården känd. Ditt medlemskap kan innebära att olika projekt och programkvällar blir möjliga.

Vill du hjälpa till som volontär? 

Kontakta oss för info!

Medlemsförmåner:
  • Du får fritt inträde till alla utställningar.
  • Du får inbjudningar till vernissager direkt hem.
  • Du får information om program och andra händelser.
  • Du får inbjudningar till särskilda vänkvällar.
  • Du deltar i årlig utlottning av konstverk som föreningen köper in vid utställningar.
Bli medlem

Det bästa sättet att bli medlem på är att fylla i formuläret här på sidan och därefter direkt betala med Swish precis innan formuläret skickas in. Årsavgiften är 200:- för enskild medlem och 350:- för par/familj på samma adress och avgiften gäller för ett kalenderår (dvs januari-december).

Om inte formuläret och Swish används:

Betala till plusgironummer plusgironummer 173275-9 och skriv namn och adress som meddelande på betalningen och maila därefter kompletterande uppgifter som ditt telefonnummer och e-postadress till . Är ni två personer på samma adress och båda önskar bli medlemmar fyller ni i namnuppgifter och mailar oss kontaktuppgifterna för båda.
Medlemskortet fås i caféet vid nästa besök på Tomarp!

The form on this site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.